OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme, podľa akých pravidiel ich používame a celkovo ako u nás funguje ochrana osobných údajov.

Prevádzkovateľ spoločnosť Dranex, s. r. o., so sídlom Nálepkova 310 976 45 Hronec, Slovenská republika, IČO: 45512256, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel: Sro, vložka č.18171/S, zhromažďuje nasledujúce osobné údaje:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri nákupe v našom internetovom obchode (e-shope)
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri vytvorení účtu v našom internetovom obchode (e-shope)

 

Ako u nás ochrana osobných údajov vyzerá v praxi

 

Formuláre

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami.

 

Údaje pri nákupe

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky. Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

 

Údaje pri vytvorení účtu

V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Jedinými povinnými údajmi sú vaše meno a e-mailová adresa, ktorú využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať.

 

Cookies

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach, na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti, a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

 

Komu údaje sprístupňujeme

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

 

Aké sú vaše práva

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo na:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • opravu, vymazanie alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov
  • námietky proti spracúvaniu osobných údajov
  • prenosnosť údajov
  • podanie sťažnosti dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

 

Ako si uplatniť vaše práva

Ochrana osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá a považujeme ju preto v prípade potreby riešenia za neodkladnú záležitosť. Ak máte pochybnosti alebo si chcete uplatniť vaše práva, môžete tak učiniť nasledovnými spôsobmi:

  • vyplnením kontaktného formulára
  • prostredníctvom emailovej info@mydielkaren.sk
  • telefonicky na čísle 0903 524 691
  • alebo klasicky poštovým holubom na adrese: Dranex s.r.o., Nálepkova 310, 976 45, Hronec

 

Vaša Drahomíra

Používaním stránky vyjadrujete súhlas s používaním cookies. Viac informácií

Nastavenia cookies na tejto webovej stránke sú nastavené na "Povoliť cookies" vám prehliadanie možné skúsenosti. Ak budete pokračovať na používanie tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia cookies alebo kliknite na tlačidlo "Prijať" nižšie potom dávate súhlas k tomu.

Zavrieť