Ochrana osobných údajov

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme, podľa akých pravidiel ich používame a celkovo ako u nás funguje ochrana osobných údajov.

Prevádzkovateľ spoločnosť Dranex, s. r. o., so sídlom Nálepkova 310 976 45 Hronec, Slovenská republika, IČO: 45512256, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel: Sro, vložka č.18171/S, zhromažďuje nasledujúce osobné údaje:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri nákupe v našom internetovom obchode (e-shope)
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri vytvorení účtu v našom internetovom obchode (e-shope)

 

Ako u nás ochrana osobných údajov vyzerá v praxi

 

Formuláre

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami.

 

Údaje pri nákupe

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky. Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

 

Údaje pri vytvorení účtu

V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Jedinými povinnými údajmi sú vaše meno a e-mailová adresa, ktorú využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať.

 

Cookies

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach, na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti, a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je uvedená v tabuľke nižšie.

Nižšie uvedený zoznam podrobne popisuje súbory cookie používané na našej webovej lokalite.

CookiePopis
__fb_chat_pluginTento súbor cookie sa používa na sledovanie interakcie používateľa s miniaplikáciou facebook chat.
_fbpTento súbor cookie nastavuje spoločnosť Facebook tak, aby zobrazovala reklamy na Facebooku alebo na digitálnej platforme založenej na reklame na Facebooku po návšteve webovej stránky.
_gaSúbor cookie _ga nainštalovaný službou Google Analytics počíta údaje o návštevníkoch, reláciách a kampaniach a tiež sleduje používanie stránky pre analytický prehľad stránky. Súbor cookie ukladá informácie anonymne a priraďuje náhodne vygenerované číslo na rozpoznanie jedinečných návštevníkov.
_gat_UA-97846909-3Variácia súboru cookie _gat, ktorý nastavili služby Google Analytics a Správca značiek Google, ktorý umožňuje vlastníkom webových stránok sledovať správanie návštevníkov a merať výkonnosť stránok. Prvok vzoru v názve obsahuje jedinečné identifikačné číslo účtu alebo webovej stránky, na ktoré sa vzťahuje.
_gcl_auPoskytuje Google Tag Manager na experimentovanie s reklamnou účinnosťou webových stránok využívajúcich ich služby.
_gidSúbor cookie _gid nainštalovaný službou Google Analytics ukladá informácie o tom, ako návštevníci používajú webovú stránku, a zároveň vytvára analytickú správu o výkonnosti webovej lokality. Niektoré zo zhromažďovaných údajov zahŕňajú počet návštevníkov, ich zdroj a stránky, ktoré anonymne navštevujú.
cookielawinfo-checkbox-analyticsTento súbor cookie nastavuje doplnok GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Analytika“.
cookielawinfo-checkbox-functionalSúbor cookie je nastavený na základe súhlasu so súbormi cookie GDPR na zaznamenanie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Funkčné“.
cookielawinfo-checkbox-necessaryTento súbor cookie nastavuje doplnok GDPR Cookie Consent. Súbory cookie sa používajú na uloženie súhlasu používateľa s ukladaním súborov cookie v kategórii „Nevyhnutné“.
cookielawinfo-checkbox-othersTento súbor cookie nastavuje doplnok GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Ostatné.
cookielawinfo-checkbox-performanceTento súbor cookie nastavuje doplnok GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Výkon“.
elementorTento súbor cookie používa tému WordPress webové stránky. Umožňuje vlastníkom webových stránok implementovať alebo meniť obsah webových stránok v reálnom čase.
frFacebook nastavuje tento súbor cookie tak, aby používateľom zobrazoval relevantné reklamy sledovaním správania používateľov na webe, na stránkach, ktoré majú Facebook pixel alebo sociálny doplnok Facebooku.
messaging_plugin_https://www.mydielkaren.sk/_1805886156359135Tento súbor cookie používa Facebook na aktiváciu funkcií miniaplikácie chatu.
sbTento súbor cookie používa Facebook na kontrolu svojich funkcií, zhromažďovanie jazykových nastavení a zdieľanie stránok.
test_cookieTest_cookie nastavuje doubleclick.net a používa sa na určenie, či prehliadač používateľa podporuje súbory cookie.
viewed_cookie_policySúbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent a používa sa na uloženie toho, či používateľ súhlasil alebo nesúhlasil s používaním súborov cookie. Neuchováva žiadne osobné údaje.
woocommerce_recently_viewedAktivuje miniaplikáciu Naposledy zobrazené produkty.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

Nastavenie súborov cookie

 

Komu údaje sprístupňujeme

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

 

Aké sú vaše práva

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo na:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • opravu, vymazanie alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov
  • námietky proti spracúvaniu osobných údajov
  • prenosnosť údajov
  • podanie sťažnosti dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

 

Ako si uplatniť vaše práva

Ochrana osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá a považujeme ju preto v prípade potreby riešenia za neodkladnú záležitosť. Ak máte pochybnosti alebo si chcete uplatniť vaše práva, môžete tak učiniť nasledovnými spôsobmi:

  • vyplnením kontaktného formulára
  • prostredníctvom emailovej info@mydielkaren.sk
  • telefonicky na čísle 0903 524 691
  • alebo klasicky poštovým holubom na adrese: Dranex s.r.o., Nálepkova 310, 976 45, Hronec

 

Vaša Drahomíra

Item added to cart.
0 items - 0,00